Reszponzív oldalak


reszponzív oldalak - megjelenítő eszközök

Oldalak táblagépre, okostelefonra

A praktikus hordozható eszközök elterjedésével weboldalunk látogatóinak jelentős hányada is ilyen eszközzel érkezik a az oldalra, nem hagyományos számítógéppel, mint néhány évvel ezelőtt. Ezen eszközök képernyőinek eltérő mérete és arányai másképpen jelenítik meg az oldal tartalmát, de fontos, hogy az oldalunk ezeken is esztétikus és célravezető legyen. Ez pedig megkívánja, hogy az oldalunk elrendezése automatikusan és rugalmasan alkalmazkodjon a megjelenítő képernyőhöz. Az ilyen weblapokat nevezzük reszponzív oldalaknak.

Korábban egy ilyen oldal megvalósítása jelentős programozói tudást igényelt és előre kellett látni, hogy milyen eszközökön kerül majd képernyőre az weblap. A korszerű tartalomkezelési technikák már figyelembe veszik ezt a sokszínűséget és segítségükkel könnyedén létrehozhatók a minden felületen áttekinthető és esztétikusan megjelenő reszponzív oldalak. Ennek köszönhetően nem számít, hogy az érdeklődő otthon az íróasztalánál ülve keresi a vállalkozásunkat vagy termékünket, vagy éppen a szomszéd utcán sétálva, a mobiltelefonján, a jelenlétünk a neten minden esetben érezhető és hatékony lesz.

Az általunk alkalmazott oldalfejlesztési technikák minden esetben reszponzív oldalakat hoznak létre, megfelelve az elvárásoknak. Kérje ajánlatunkat!