Weblapok eseményeknek


esemény

Események weboldalai – a plakáttól a postaládáig

Egy koncert, egy sportnap, egy esküvő, bármilyen nyilvános vagy zártkörű esemény szervezését lényegesen megkönnyíti a webes jelenlét. Az előzetes szervezés során itt adhatunk információkat a vendégeknek a programról, az időpontról, a helyszínről, ezek esetleges változásairól, innen tájékozódhatnak a megközelítési és parkolási lehetőségekről, a közelben rendelkezésre álló szállásokról.

Hasonlóan a céges weblapokhoz, az események weboldalai is rendelkezhetnek olyan szakaszokkal, amelyekhez csak a meghívottak vagy a belépőjegyek tulajdonosai férhetnek hozzá és kizárólag csak nekik szánt információkat tartalmaznak, például ülésrendet vagy napirendet.

Az események weboldalai azok látogatására is számíthatnak, akik nem vesznek részt az eseményeken. A weboldalon keresztül vásárolhatják meg a résztvevő sportcsapatok mezeit vagy például a fellépő előadók, sportolók dedikált fényképét. Családi esemény esetén ezen keresztül küldhetnek üzenetet az ünnepelteknek, akár hang- vagy videofelvétel formájában is. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Az esemény utóéletének is része lehet a weboldal, összegyűjthetjük rajta az eseményről készült fotókat, videofelvételeket, idézhetjük a sajtóban megjelent tudósításokat, a résztvevők élménybeszámolóit. Egy színvonalas, igényes jelenlét a neten csak emelheti az esemény fényét. Kérje ajánlatunkat!