Weblapok cégeknek


céges weblap

Weboldalak cégeknek, intézményeknek, szervezeteknek: a cégtábla és a kirakat.

Ezek az oldalak alakítanak ki egy képet a meglévő és a potenciális ügyfelek között a vállalkozásunkról vagy intézményünkről, egy általános áttekintést nyújtva arról, hogy kik vagyunk, és mit kínálunk. Ezek mellett, a jelenlét jó színvonala azt is sugallja, hogy a termékeinket, szolgáltatásainkat is magas színvonalon biztosítjuk.

A céges weblap elsődleges célja a figyelemfelkeltés és a bemutatás, ezért a megjelenése a cég általános arculatát tükrözi: ajánlott, hogy az oldal színösszeállítása, betűtípusai, grafikai elemei egyezzenek a cég egyéb kiadványain, a brosúrákon, termékkatalógusán vagy a levélpapírján alkalmazottakkal. Ezért a céges weblap fejlesztését tekinthetjük úgy is, mint a cég arculatépítésének egy fontos fázisát. Ha az Ön cége már kialakította ezeket az arculati elemeket, akkor mi ezek felhasználásával készítjük el az oldalt, ha egy teljesen új arculat létrehozását célozzák meg, mi ebben is partnerek lehetünk.

Tartalmilag is érdemes jól megtervezni, hogy mi legyen a céges weblapon. Természetesen minden lényeges információt szeretnénk közölni a látogatóinkkal, de mérlegelni kell, hogy mi az, ami valóban lényeges és ugyanakkor megragadja az ügyfeleink figyelmét. Azt természetesen mi nem tudjuk meghatározni, hogy mi szerepeljen az Ön cégéről, de legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni, hogy ezek az információk milyen formában és arányban szerepeljenek, hogy a weboldalak legnagyobb és legfontosabb partnere, a Google is magasra értékelje az oldalunk tartalmát, azaz, divatos kifejezéssel élve, „keresőbarát” legyen a céges weboldalunk.

Egy ilyen weboldal a kapcsolattartás eszköze az ügyfelekkel, partnerekkel, tagokkal. A „Hírek” szakasz a céges weboldal egyik legértékesebb része: itt teheti közzé az ügyfeleket érdeklő, időszakos közleményeket, a rendkívüli akciók hirdetéseit stb. Olyan közlemények is szerepelhetnek azonban a céges weboldalon, amelyeket csak partnereink egy szűkebb csoportjának, pl. viszonteladóinknak szánunk. Ha ilyeneket is fel kívánunk tüntetni, arra kell ügyelnünk, hogy azok csak a látogatók egy meghatározott csoportja részére legyenek hozzáférhetők. Ilyenkor a weboldalunknak azonosítania kell a látogatóit és csak az arra jogosultaknak szabad megmutatnia az egyes részeit. Igény esetén egy látogató- és jogosultságkezelő funkciót is beépítünk az oldalába.

Nincs két azonos igény. Mi vállaljuk az Ön saját elvárásainak legjobban megfelelő céges weboldal készítését, és mindezt elérhető áron. Kérje ajánlatunkat!